Wifi, kaffe & te ingår alltid!

Skepparholmen Nacka

Skepparholmen Spa- & konferenshotell i Nacka Hotellet ligger vackert beläget i Stockholms innerskärgård mellan sjö och hav. Från Stockholm city tar du dig hit på 20 minuter med båt, bil eller kommunala medel. Vi erbjuder våra gäster en kreativ, naturskön och välgörande miljö i en hållbar skandinavisk anda. Ytor har vi gott om, både inomhus och utomhus och här kan du sitta och arbeta i luftiga miljöer, ta en lunch och ta en after work på vårt prisbelönta spa. Vi är CovidClean certifierade sedan hösten 2020. Skepparholmen erbjuder ett fantastiskt köp med prisbelönta kockar. Känn dig varmt välkommen

Tjänster

Sittplats Skepparholmen
15 platser
149 kr
Hotellrum Skepparholmen
4 platser
495 kr
Grupprum Skepparholmen
4 platser
495 kr

Tilläggstjänster

Wifi utan lösenord
Restaurang
Gym
Spa
Parkering
Skrivare

Restaurang

Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Vår frukostrestaurang är KRAV- certifierad. Varmt välkommen till vår restaurang- & festvåning med panoramavy över Saltsjön!

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.

Gym med havsutsikt

Förbättra konditionen i någon av våra maskiner på gymmet och höj pulsen med löpband, Cross, AMT, motionscyklar och styrkemaskiner. Gymmet är öppet måndag - lördag kl. 06.00-23:00, söndag kl. 06.00-16.00. Medtag träningsskor för inomhusbruk, tack. Vi har noggranna förhållningsregler och enbart få personer kan vara på vårt gym samtidigt.

Spa vid havet

Vårt spa är inspirerat av naturen och årstiderna. Här finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu med hänförande utsikt över skärgården. Slappna av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på digitalledda pass.