Wifi, kaffe & te ingår alltid!

Sigtunahöjden

Byt ut hemmakontoret mot Sigtunahöjdens lokaler! Behöver du byta miljö och få ny energi och inspiration? Hos oss kan du arbeta ostört i en avslappnad miljö. Dessutom har vi gott om plats nu när de större mötesgrupperna avvaktar med sina möten, så du behöver inte vara orolig över att hålla distans till andra gäster.

Tjänster

Sittplats + Lunch Sigtunahöjden
20 platser
195 kr

Tilläggstjänster

Wifi utan lösenord
Restaurang
Spa
Parkering

Restaurang Skog

Med ett nyfiket och engagerat köksteam levererar vi på ett ödmjukt sätt en måltidsupplevelse på hög gastronomisk nivå med smaken och råvaran i fokus.

Möten på Sigtunahöjden

Tillsammans med våra gäster och engagerade medarbetare skapar vi framgångsrika och hållbara möten.

I en inspirerande miljö välkomnas ni att arbeta i lugn och ro samt njuta av skön avkoppling och närproducerad god mat på en plats som gör skillnad. Redan vid första kontakten med oss känner ni av vårt engagemang. Vi arbetar efter filosofin att jobba sida vid sida med våra gäster. Det är när vi arbetar tillsammans som vi når våra mål.

Vi är mötesexperter. Utifrån era tankar samt syfte och mål med mötet hjälper vi er att skapa värde i er investering. Utifrån detta kommer vi med förslag på hur lokalerna kan möbleras, vilken aktivitet som passar för er eller vilken energishot som ska intas på eftermiddagen för att upprätthålla energinivån. Allt för att säkerställa ett framgångsrikt möte hos oss.

Spa

Vårt spa erbjuder ett brett utbud av massage, hudvård och behandlingar. Koppla av i bastun, utomhusjacuzzin eller relaxen med lugn musik och förfriskningar.