Wifi, kaffe & te ingår alltid!

Quality Hotel Waterfront

Quality Hotel Waterfront är platsen att besöka med familj och vänner, för att slappna av eller mötas i arbetet. Hotellet har 151 stora hotellrum, sviter, konferenslokaler, festvåning, restaurang, bar och wellness-avdelning med gym, bubbelpool, ångbad och bastu. Det finns gott om parkeringsplatser utomhus och i varmgarage till en låg avgift. Goda kommunikationer till centrum med spårvagn, buss eller båt.

Tjänster

Sittplats lobby Waterfront
5 platser
99 kr

Tilläggstjänster

Wifi utan lösenord
Restaurang
Gym
Spa
Parkering
Skrivare

Restaurang Waterfront

Från restaurangen har man en magnifik utsikt över Älvsborgsbron och öppet hav. Här möts internationella gäster och göteborgare för att äta en enkel måltid, representera eller för att bjuda till storslagna fester.

Gym & Wellness

Det finns ett enklare gym med löpband och träningsredskap som är öppet dygnet runt. Vägg i vägg med hotellet har World Class ett gym där du som gäst hos oss kan träna förmånligt. Är du medlem i Nordic Choice Club bjuder vi dessutom på entrén till World Class. Jacuzzi, bastu och ångbad finns på tredje våningen i vår wellness-avdelning.

Spa

Behöver du en avkopplande stund kan du besöka vår relaxavdelning. Här kan du njuta av en varm jacuzzi, ångbad och en härlig bastu.